Members on Board

salam....
Dah lbh dri dua mgu sy duduk di bumi kenyalang yg bertuah...hahaha...bertuah ke??ape pn sy rindu dgn family kat twu...kemudahan kat cni bley la dikatakan cukup...semua ada...cuma setiap tempat tu jauh2...tak larat nak jalan...dan yg paling tak best kat cni,takde shopping mall yg dkat dgn kampus...kena pg bandar Kuching,tp bdr Kuching bkn dkat,lbh kurg setengah jam bru smpi...bas plak kena jln kaki keluar kampus....huhu...susah nak beli brg kat cni...klu UMS best,dpan kampus ada 1Borneo...jeles ohh!!nak guna keta sewa tp tak pndi drive...lesen takde...hahaha,pdn muka,sape suh tak amik...kat cni sy belum jmpa lagi kwn yg betul2 kwn...huhu...tak mcm kat matrik,byk kwn yg baik2 sgt...kat cni mcm sunyi je hidup...takde org amik kisah psal hidup kta...kat matrik byk kwn yg amik kisah...ape pn kena biasa kan diri...have to survive...
Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

2 Ekor Rama-Rama Berbicara:

enaezzy said...

"...kat cni sy belum jmpa lagi kwn yg betul2 kwn...huhu...tak mcm kat matrik,byk kwn yg baik2 sgt...kat cni mcm sunyi je hidup...takde org amik kisah psal hidup kta...kat matrik byk kwn yg amik kisah...ape pn kena biasa kan diri...have to survive... "
i like this sentences..it's just like me..sdih bila ingtkan masa kat mtrik dulu..hope we will have inspiration to be here...

sweetgirl91 said...

yups...time kat matrik la paling best...ktorg tak serius sgt n tak berpuak2 dlm klas...klu serius jer,aduyai...ntah la apa jadi...anyway, kita pn ley jadi kwn baik :)