Members on Board



Assalamualaikum....

Wahhh dah lama dah update blog sy yg cantik ni..hihihi..dah berhabuk dah...haha..emmm bukan tak nak update tp stu takda masa nak update sbb busy dgn assignment & report lab..stu lg...takda idea nak update...hehe..hari ni curi masa study week kejap nak update blog...actually skrg skrg ni dah study week...lbh kurg seminggu lg dah nak FINAL EXAM!!!! Hahaha...anyway persediaan nak exam?? No comment...hahahaha~~bolehlaaaaa...lebih kurg dua bulan lbh jgk la sy tak update blog ni kan??? hmmm...takda apa yg menarik sepanjang dua bulan tu...Cuma ada satu hari yg bahagia buat sy..hari lahir sy yg ke-20 pada 24 November yg lepas...hihi..sy tak update pun blog time...so sy update skrg la ye...sy nak ucapkan terima kasih kpd semua yg wish my 20th Birthday lbh kurg sebulan yg lalu...sama ada yg call, SMS, wall post FB n yg wish face to face...sy ucapkan terima kasih banyak2...moga2 doa2 anda semua dimakbulkan oleh Allah...hari ni 31 Disember 2011, hari terakhir di tahun ini..esok dah tahun 2012..selamat tinggal tahun 2011 dan selamat datang tahun 2012!!! Banyak kenangan manis, pahit, tawar, pahit dan semua rasa la...hehe..semua tu mematangkan kita utk jd lebih dewasa..hehehe..sebelum tahun 2011 melabuhkan tirainya, sy nak minta maaf dgn semua yg mengenali diri ini andai ada salah dan silap, terkasar bahasa atau apa pun membuat anda semua tersinggung..moga tahun baru esok lebih baik dr tahun sebelumnya..that’s all from me..

Happy New Year 2012 and Assalamualaikum~~see you in 2012!!!


Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

2 Ekor Rama-Rama Berbicara:

SimplySeoul said...

All the best in 2012 dear. Let's work harder!!!.

Siti Zalikha Mohd Ridzuan said...

All the best too :)