Members on Board

Assalamualaikum semua....

Post ini ditujukan kepada sahabat baik sy, Sharifah Nur Hazimah dan juga Norhazleen Johansah.... Ipaaaaaaaahhhhhhhh!!!! Leeeeeeeeeennnnnnnn!!!!!!!! I need both of you girls...huhuhu..sedih gilak bah bila korang dua takda...sunyi~~~takda org marah2 aku utk study...terutama si alen...selalu jak suruh aku study kan...di sini aku tmbh malas bah...semua pun malas, study pun malas ni...nda tau apa sudah jadi...sebenarnya aku perlukan kawan disini...tp takda pun..mmg la kan kita mesti hidup berdikari, tp kita perlukan kawan jgk utk dgr masalah...tp di sini takda pun sorang kawan yg aku bley percaya utk ceritakan masalah tu....selalu cerita dgn korg jak kan...sanggup sms korg...tak kisah pun pasal kredit...yg penting dpt sms dan ckp ngan korg utk lepas rindu tuu...di sini memang la byk kwn2...tp bukan sahabat...huhuhu..pastu tension jgk psal study...kalau la ada Cikgu Ipah bley ajar STATISTICS...kalau ada Cikgu Leen bley ajar BIOCHEMISTRY....kan best....uwaaa~~sudah la kimia yg paling tidak disukai...wawawawa~~ padan muka...sapa suruh tak suka...tuu la kena amik kimia lg...kahkahkah...dia suka btul dan setia dgn aku yaaa...sentiasa ikut kemana jak aku pg...klu dulu di matrik si alen slalu marah supaya study...tp aku nda marah pun kau kan...sbb kau suruh benda yg baik bah...Ipah pulak selalu kata “...zali, jangan malas2 lagi ea...kena rajin blaja...study smart k...”. kat sini takda pun yg tegur aku cmtu...sbb hanya SAHABAT SEJATI jak yg tegur kita mcm tu...betul tak?? Sbb sahabat tu sayang kat kita...tu la time semester dua di matrik, berubah jgk la...takda malas sda...tp di sini malas balik...penyakit ni dah tahap ketiga sda kali...huhuhu...nnt jgn lupa marah aku lg yaaa leen....hehehe...kalau kau rindu aku...dgr jak la suaraku yg kau rakam dulu yaa....jadikan alarm supaya kau bgn...hehe...

Assalamualaikum...Leen...Zali...hehe

-Jaga diri elok2

-Jgn mkn byk caffein, benda masam dan mknn segera, cos tak baik utk migrainer

-klu rasa sakit kepala, baca selawat selalu. insyaAllah, tak pengsan..hehe

-semoga dpt 4flat!! Sy akan selalu mendoakan awk semua.

-mesti happy, jgn sedih2.

-Zali tak bleh malas2 lagi. Kene rajin blaja. Study smart k!!

-call n sms la sy selalu...sy tentu akan reply...

-jg diri, jg maruah dan jg agama

-Jd lah insan yg jujur, tertib, amanah, SOLEHAH dan BERIMAN.

-SY SAYANG AWK SEMUA!!!

-semoga dpt jumpa lg.

*jgn la nangis, nnt sy sedih plak*

With love, Ipah

Ipah ingat lagi kan kertas kecil warna pink yg ditinggalkan di bilik sblm meninggalkan KML???sy msh simpan lg tau...I think that piece of paper is invaluable to me...that’s why I kept it until now...huhu...kalau dilihat semula semua yg ditulis tu...inilah namanya SAHABAT SEJATI....yang sentiasa concern ttg kawan dia...love both of you girls...setiap saat korg sentiasa di ingatan....mudah-mudahan lepas kita semua dah graduate nnt, kita akan bersatu kembali...sy tunggu tau!!!!

*YA ALLAH...AKU BERSYUKUR KEPADAMU KERANA MENGURNIAKAN AKU SAHABAT YG BAIK...I'M PROUD TO BE THEIR FRIENDS..PLEASE HELP THEM TO LIVE LIFE TO THE FULLESTAND BLESS THEM TO EXCEL IN THEIR CHOSENFIELD...HELP THEM SHINE IN THE DARKEST PLACES & LET LOVE FLOW IN THEIR PATH...PLEASE PROTECT THEM, LIFT THEM UP WHEN THEY NEED YOU MOST...AMINNNNN *

With a lots of LOVE...

Cik Zali...


Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

2 Ekor Rama-Rama Berbicara:

zhouleen said...

adui...zali...mmg aku dri dlu p'nah t'pkir.risaw klw kw bkan dgn kmi.sumtymes,kw p'lu d'pksa,w'pun byak alasan kw bgi,tp in d end kw kena bwat jga.especially bab makan. strez mcmna pn kena mkan ea~~~xoxo

sweetgirl91 said...

yupssss...bab makan la yg paling susah kan???mkn ckit jak...d cni lg la...msh lg mkn ckit...huhuhu