Members on Board

Assalamualaikum...
Post kali ni sebenarnya nak tanya pendapat korang semua...sy nak hadiahkan ABAH sy yg tersayang (Mohd Ridzuan Jamil Raj B. Abd) sempena Birthday die yg ke-47 on 20th May2011, Father's Day dan jgk sbb abah nak pg gym start thn ni...balik nnt mesti dah ber'muscle'..hahaha...so 3 in 1...mesti korg heran kan??bru bln Januari tp dah fikir nak beli hadiah kan?haha..bukan apa, takut busy nnt..hehe..ni pun bru fikir je...beli 2 bulan sebelum balik kot, bulan 5...sbb fikir exam lg...haha...sy ni bukan senang nak dpt keluar pg bandar Kuching tiap minggu...jauh tu...hik3..klu tau drive takpa la...ni lesen pun takda..ahaha~~sy dah fikir 8 hadiah yg sesuai la kot utk abah...




1) BELT AND WALLET SET

2) PERFUMES

3) A PAIR SHOES

4) TIE

5) T-SHIRTS

6) A BUNCH OF ROSES
(hmmm...klu bunga mcm tak best plak kan??nnt layu...haha..)

7) CHOCOLATES

8) JEEP
(yg ni mmg abah nak...tp confirm la tak dpt beli...hahaha~~ni nnt dah ada gaji sendiri barulah ea...hik3)

buat masa ni tu jelah yg difikirkan...susah sbnrny nak beli hadiah utk lelaki...terutama sekali abah...sy pun tak tau sgt bab pilih hadiah ni....hehehe...sapa2 yg baca post ni, tolong bg pendapat ea...hehe...pertolongan anda amat dihargai dan didahulukan dgn ucapan terima kasih....hahahahahahaha~~



Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

2 Ekor Rama-Rama Berbicara:

Mohd Nazrin said...

hm...rsa nya no.1 ya best...:)

sweetgirl91 said...

owh okey...thanks 4 the suggestions :)